Forum dla klasy oraz naszych nauczycieli
Tytaj zamieszczane są wskazówki dla was nauczyciele oraz nasze oczekiwania w stosunku do was...
KAZDY POSTUJĄCY UŻYTKOWNIK POWINIEN OKREŚLIĆ O JAKIEGO NAUCZYCIELA CHODZI jeżeli chce przekazać mu jakieś wskazówki :-)
Wskazówka dla pani Moniki Trzeciak!
hmmm....co do prowadzenia lekcji to nie jest zle ale mysle ze powinnismy wiecej czasu poswiecac na lekcji na rozwiazywanie zadan jednefo typu, tzn jak juz cos robimy to robmy to do tej pory az kazdy zrozumie . Z tego co wiem to klasa 2T tak wlasnie robi z panem Wieczorkiem... Wtedy by bylo lepiej i kazdy by cos rozumial z tej matemtyki
.
A teraz wskazówka dla pani Bożeny Kęsickiej!
Mysle ze wstawianiem jedynek nic pani nie zdziala (to nie wszytkich zacheci do robienia czegos). Sytuacja jest taka ze niektorzy maja chyba po szesc golych jedynek a z tego co wiem to naprawde by chcieli cos robic z tym, moze nie umieja?? warto by sie bylo zastanowic. Druga rada to taka zeby mniej pani sie denerwowala na lekcjach, ja zdaje sobie sprawe ze jestesmy nie do wytrzymania ale chyba kazdy moze cos powiedziec czy tez powiedziec do pani jakies zdanie (kulturalne oczywiscie) na temat swojej obrony w slusznej sprawie:) Takiej osoby warto wysluchac . Polecam wiecej prywatnych rozmow z uczniami ktorzy sa naprawde slabi
. POzdrawiam!
No w sumie masz racje wiecej czasu na zad i może było by lepiej ale i tak sądze ze nie raz Pani wychodzą lekcje np. mecze itp to było super :cool powiniśmy więcej taki zadanka robić.
Plutonowy
Na początku pozdrawiam wszystkich nauczycieli!!!!
Mam zastrzeżenie do Pani Trzeciakowej: a mianowicie powinna sie zastanowic nad zmianą prowadzenia lekcji (kolega kucu bardzo dobrze ujął ten problem).
Pan Szojka: za dużo sie mści!!!! jest mało wyrozumiały.....
Pani Kęsicka: za dużo pani od nas wymaga, mimo że polski jest przedmiotem maturalnym to nie możemy siedziec ciągle przed lekcjami, My mamy prywatne życie prosze sie nad tym zastanowic!!!!!
Pan S. Pieszczek: za bardzo Pan bierze do siebie godziny nieobecne, nas mało obchodzi zachowanie w liceum!!!! Niektórzy maja tak, że wogule nie przynoszą usprawiedliwień ponieważ im sie niechce (bo po co?!)
Do reszty nauczycieli niemam zastrzeżeń
Do P. Kęsickiej:
Rzeczywiście jesteśmy niezności ale to nie jest powód żeby nas jeszcze obarczac tak czesto jedynkami. Wiem ze niektóre osoby boją sie co kolwiek powiedzieć na lekcji bo nie znaja jaka bedzie Pani reakcja. Więcej uśmiechu i humoru złością nic sie nie zdziała.....
Plutonowy
Popieram Etiennetta Mówi dobrze
Plutonowy
No Pan Kołodziej jest OK
Plutonowy
niegadaj bo z Panią Gulewicz też było fajnie:)
No w sumie masz racje bo dawała nam szanse do zdania do następnej klasy jak komuś sie wachała ocenka
ludzie! nauczycieli chwali sie gdzie indziej!! nie zasmiecajcie...tutaj pisze sie na inny temat: wskazowki dla nauczycieli:p